αποχωρηση Gntm σημερα 20 10

Τα highlights είναι απολαυστικά. Το Greeces Next Top Model GNTM ή Next Top Model Greece είναι η ελληνική εκδοχή του αμερικανικού reality show μόδας Americas Next Top Model.


Gntm Spoiler Apoxwrhsh 9 11 Hr8e H Seira Ths

Δεν μπορώ κανέναν εδώ μέσα.

αποχωρηση gntm σημερα 20 10. Στα πλαίσια καμπάνιας για φυτικά ροφήματα τα επίδοξα top models φωτογραφήθηκαν σε κίνηση από τον Πάνο Γεωργίου καθώς υπερπηδούσαν. Εβδομάδα αποχωρήσεων αυτή που αρχίζει από αύριο στο ριάλιτι μόδας. Μια αποχώρηση-βόμβα έχει το μενού σήμερα στο GNTM.

27 Οκτωβρίου 2020. Διπλή αποχώρηση Ποιες φεύγουν σήμερα 912 Το GNTM προσελκύει μαζικά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που δεν χάνει επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων του Star κάθε Δευτέρα και. GNTM 2 τελικός.

GNTM Spoiler. GNTM αποχώρηση 2810. Οι ανέσεις της βίλας το ειδυλλιακό περιβάλλον αλλά και ο ανταγωνισμός θα είναι.

Tο όνειρο έχει γίνει πραγματικότητα για 19 αγόρια και κορίτσια που σήμερα ξυπνούν για πρώτη φορά στο σπίτι του GNTM 4. Ένα μεγάλο spoiler έρχεται να ανατρέψει όλα τα δεδομένα στο Greece Next Top ModelΜιλήσαμε με τον Άγγελο Μπράτη αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και. Η Λία στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα με την αποχώρηση αυτή όπως κι ο Ηρακλής που έκαναν μαζί τη λήψη.

Ποιος ή ποια δε θα καταφέρει να φέρει. Αυτές είναι οι παίκτριες. Η Βίκυ Καγιά μιλάει για πρώτη φορά για την αντικαταστάτρια της - Πώς θα παίζεται το ριάλιτι από εδώ και στο εξής.

Μάλιστα ένα από τα μεγάλα φαβορί είναι εκτός διαγωνισμού ενώ η. Διάβημα του ΥΠΕΞ στην Τουρκία για την παράνομη αλιεία στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Δείτε ποιο μοντέλο αποχώρησε.

GNTM διαρροή. Γυναικεία υπόθεση θα είναι για άλλη μια φορά η αποχώρηση από το GNTM σήμερα 27 Οκτωβρίου. Το πρώτο ζευγάρι του σπιτιού μέσα στο GNTM 3 αποκαλύφθηκε στη δοκιμασία έπος ενώ λίγες ώρες αργότερα είχαμε και την αποχώρηση από το παιχνίδι.

GNTM 2 spoiler διαρροή 1012. Ποιος αποχωρεί σήμερα 1011 Ποιους θαστείλει η Καγιά-Η Ρασέλ αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας 0911 από το GNTM 3 η οποία έφτασε bottom two μαζί με τον καλύτερό της φίλο τον Δημοσθένη. To GNTM εξελίσσεται στο παιχνίδι των ανατροπών καθώς ένα ένα τα φαβορί.

Σε κινηματογραφικό σκηνικό φωτογραφήθηκαν οι παίκτες και οι παίκτριες του gntm 3 που έπρεπε να ποζάρουν σε αυτοκίνητα αντίκες και να διαφημίσουν τα γυαλιά και το ρολόι της καμπάνιας που τους δόθηκε. Η απαιτητική δοκιμασία η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση videos 0104 05-10-2021. GNTM spoiler αποχωρηση 410.

Τα 9 κορίτσια θα γίνουν 5 καθώς θα υπάρχουν τέσσερις. 20 Οκτωβρίου 2020 1014. Τα γυρίσματα του Greeces Next Top Model έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό οπότε οι διαρροές δεν μπορούν να αποφευχθούν.

28 Μαΐου 2021 1803. GNTM 3 Spoiler 1211. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε - Έχεις χάσει τη λάμψη σου Τι σου συμβαίνει αναρωτιέται η Βίκυ Καγιά στο αποψινό GNTM και το spoiler έχει ήδη αποκαλύψει τον παίκτη - παίκτρια που αποχωρεί.

Σήμερα Τρίτη 1012 αποχωρεί η Ίλντα παρότι οι διαρροές έδιναν την Άννα για να είναι αυτή που θα χάσει την ευκαιρία να μπει στην τελική εξάδα του GNTM. Από Ζωή Καραθανάση. Το ατύχημα του Κωνσταντίνου που πάγωσε τους κριτές.

Η δεύτερη αποχώρηση του GNTM 4 σήμερα 410 είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα μας αποχαιρετήσει από τον διαγωνισμό μόδας Spoiler Alert. Αυτό είναι το νέο HOT ζευγάρι στο σπίτι. Λιγοστεύουν τα κορίτσια και μπαίνουμε στην τελική ευθεία.

Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου. Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021.

Άρωμα γυναίκας είχε η χθεσινή αποχώρηση χθες 410 από το GNTM 4 μετά από απόφαση των κριτών. Σήμερα Δευτέρα 1910 είδαμε τα 16 μοντέλα που έμειναν στο σπίτι του GNTM 3 να ποζάρουν μπροστά από τον φακό του Δημήτρη Σκουλού με το ανανεωμένο τους look λαμβάνοντας μέρος σε μία καμπάνια γυαλιών και ρολογιών. Η απαιτητική δοκιμασία η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση videos 0104 05-10.

Η κοπέλα που αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια εμφανώς απογοητευμένη με. Το αύριο μας ανήκει 20-249. Όλα τα τελευταία νέα φωτογραφίες.

GNTM spoiler αποχώρηση 1012. Η σχέση της Σοφίας και του Νικηφόρου οδηγείται σε αδιέξοδο. Gntm 3 αποχώρηση 1910.

Δείτε ποιος αποχωρεί σήμερα. Αυτοί είναι οι 4 που επιστρέφουν τη Δευτέρα. GNTM Spoiler Αποχώρηση 112.


Gntm 3 Spoiler 7 12 Poia Apoxwrhse Shmera Ligo Prin Ton Hmiteliko


Gntm 3 To Montelo Poy Apoxwrhse X8es 20 Oktwbrioy Youfly


Gntm Spoiler Apoxwrhsh 21 10 Aytes Oi Dyo Apoxwroyn


Gntm 4 Spoiler Prwth Apoxwrhsh Shmera Poio Montelo Feygei Media Tv Athens Magazine


Gntm 4 Ta 20 Montela Poy Perasan Sto Spiti Analytika


Gntm Ayto Einai To Montelo Poy Apoxwrhse Sto Xtesino Epeisodio In Gr


Gntm Spoiler 5 10 Mhpws Hr8e H Wra Toys Gia Apoxwrhsh


Gntm Spoiler Aytoi Einai Oi 4 Paiktes Poy Epistrefoyn Sto Rialiti Modas People Amp Style Eidhseis


Mzuexgulji0n2m


Sxmrndx6lp9asm


Gntm 3 Spoiler Poios Paikths Apoxwrei Ayth Einai H Tetrada Toy Telikoy


Gntm 3 Apoxwrhsh 20 10 To Kalytero Klik Kai Ta Klammata Sto Plato Alphafreepress Gr


Gntm 3 H Apoxwrhsh Bomba Poy Sokare Toys Paiktes


Gntm Spoiler Apoxwrhsh 5 10 Oristiko Ayth Apoxwrei Apopse


Gntm 3 Spoiler 10 11 H Rasel Apoxwrhse Poios Einai O Epomenos


Gntm 3 H Apoxwrhsh Toy Fabori Efere Klamata Sto Plato


Gntm Spoiler Diarroh Poia Paiktria Apoxwrei Shmera 10 12 Newsbomb


Gntm Spoiler Panwle8ria Gia Ta Koritsia Poioi 9 Briskontai Sto Spiti People Amp Style Eidhseis


Gntm Spoiler Apoxwrhsh 4 10 Poios Apoxwrei Shmera Gntm Hours

Previous
Next Post »